Vještine poslovnog komuniciranja

O treningu

Znamo da je komunikacija veliki dio uspjeha u poslovanju. Znamo li uspješno prenijeti poruku? Biti jasni, jezgroviti, a opet zanimljivi? Koliko dobro možemo saslušati druge i biti uspješni sugovornici? Kako se nosimo sa neslaganjem i emocijama koje se pojavljuju u neugodnim razgovorima? Ako želimo poraditi na raznim aspektima komuniciranja, dobra vijest je da se u komunikaciji mogu slijediti zakonitosti i primijeniti tehnike da bi ona bila uspješnija na zadovoljstvo svih uključenih.

Ciljevi treninga 

Ukazati na uobičajene pogreške i probleme u komunikaciji i podučiti kako se s njima nositi. Kroz razne tehnike i pristupe, osvijestiti ono što trenutno radimo nedovoljno dobro i pružiti naputke kako biti uspješniji u svim svakodnevnim vidovima komunikacije.

Kome je radionica namijenjena

Radionica je namijenjena profesionalcima iz različitih industrija i raznih vrsta zaposlenja, a koji bi željeli biti uspješniji u komunikaciji sa svojim kolegama, nadređenima, podređenima i klijentima.

Sadržaj treninga

Metode rada

Trenerica: Msc. Ivana Štulić

Ivana Štulić je trenerica poslovnih i soft skills edukacija, coacherica i konzultantica. Po struci inženjerka elektrotehnike, ima preko dvanaest godina iskustva u upravljanju poslovnim procesima i vođenju projekata iz raznih sfera poslovanja (HR, IT, financije, prodaja, marketing itd.), poslovnom konzaltingu te držanju treninga i edukacija iz područja biznisa, soft skillsa i osobnog razvoja. Nakon deset godina rada u velikim internacionalnim kompanijama poput Deloittea, Generali osiguranja i Oman Mobilea, zadnje četiri godine je samostalna poduzetnica. 

Završila je MSc in Applied Positive Psychology u Cambridgeu u Velikoj Britaniji. Certificirani je trener poslovnih edukacija, NLP business & manager coach i certificirani praktičar Appreciative Inquiry metode. Stečeno znanje koristi u poslovnom savjetovanju, održavanju stručnih edukacija i programa kao i u direktnom savjetovanju s polaznicima i klijentima. Naglasak u radu stavlja na kreiranje pozitivnih pomaka, poticanje osobnog rasta i razvoja te pomaganje u postizanju većeg zadovoljstva u radu i životu ljudi.Korisni linkovi

BestPractice.hr Free Resources...   

Foto galerija na društvenim mrežama... 

Potražite trening koji Vam treba u kalendaru otvorenih radionica...