Selling and marketing online

 

Kako se kupovna moć mlađih i tehnološki orijentiranih potrošača povećava prodaja se sve više seli u virtualni prostor. Pitanje za organizacije glasi: "Koliko ste kvalitetno pozicionirani u virtualnom svijetu prodaje, jeste li kupcima vidljivi i kakav dojam na njih ostavljate? Jesu li Vaše virtualne platforme i internet izlozi uspjeli konvertirati posjetitelje u kupce i u kojoj mjeri? Naročito je interesantno pitanje: Jesu li posjetitelji kupili kod Vas ili su otišli konkurenciji i zašto? Ako imate dobre informacije o ponašanju posjetitelja na Vašim virtualanim platformama i ako ih znate protumačiti, tada imate elemente za prilagodbu i donošenje kvalitetnih poslovnih odluka. Time Vam se otvaraju nove mogućnosti za stjecanje konkurentske prednosti na mnogim razinama.

BestPractice.hr je osmislio jedinstveni program-seriju povezanih poslovnih treninga (modula) koji su dio naše Internet Marketing Akademije. Vještine koje ćete ovdje steći omogućit će Vam samostalno kreiranje i operativnu provedbu suvremenih internet marketing strategija. 

Moduli 

Google platforme 

Facebook & Instagram

Kome je Akademija namijenjena

Načini rada, datumi i mjesta izvođenja

Moduli akademije izvode se redovito tokom cijele godine u razmaku od 6-10 tjedana. Izvode se formi interaktivnih jednodnevnih radionica gdje se radom u maloj trening skupini omogućava kvalitetna prilagodba i otvorena komunikacija s primjerima iz prakse. Datumi održavanja objavljeni su u kalendaru otvorenih radionica gdje se možete prijaviti do 30 dana prije datuma treninga. Obzirom da su moduli koncipiani kao neovisni i redovito se ponavljaju moguće je uključivanje u Akademiju u bilo kojem trenutku. 

Treneri

Naši klijenti smatraju da najveću vrijednost za polaznike isporučuju treneri koji imaju bogato iskustvo u praktičnoj primjeni vještina o kojima govore. Trener mora posjedovati dubinsko razumijevanje teme i to sa aspekta polaznika i aspekta instruktora. Jedino tako može potupuno razumjeti konkretne poslovne izazove i situacije i dati rješenja za njih. Naši treneri su konzultanti ili partneri u organizacijama specijaliziranim za konkretne segmente Internet Marketinga. Posebno smo ponosni što Vam možemo predstaviti najbolje eksperte struke. Više o treneri pogledajte na linku.

Kotizacije i način prijave 

Kotizacija po modulu i polazniku iznose od 1.290 do 1.590 za 8 satne treninge. Za organizacije u sustavu PDV-a na cijene se dodaje PDV. Polaznici koji upišu više modula dobivaju popuste. Kotizacije uključuju:Izaberite Vašu omiljenu edukaciju i prijavite se klikom na crveni gumb.


 


Važno

Čak i ako imate vanjskog konzultanta koji se brine za vašu web dopadljivost, vidljivost i učinkovitost ipak je potrebno poznavati alate, tehnologiju i tajne zanata. Jedino tako možete ispravno postaviti zahtjev konzultantu, izbjeći netransparentnost i greške te suvereno kontrolirati procese.

Zatražite dodatne informacije na info@bestpractice.hr

Brze prijave i info: 01/3873-088 i 091/3873-088