Osnove projektnog menadžmenta

O treningu

Projektni menadžment se često shvaća kao nešto što rade samo posebno educirani zaposlenici. Oni koje obično nazivamo projektni menadžeri ili voditelji projekata. No, u poslovnoj realnosti voditelja projekata ima puno više, bez obzira što im se radno mjesto zove drugačije. Voditelji timova i odjela, šefovi, analitičari, direktori, asistenti, referenti, savjetnici, projektanti pa i članovi uprava vode projekte tj. nizove organiziranih zadataka i koraka koje treba provesti kako bi se postigao neki unaprijed definiran rezultat u zadanom vremenskom roku. Bez obzira jesu li aktivnosti na kojima radimo službeno prozvane projektom ili ne, one i dalje podliježu zakonitostima dobrog projektnog menadžmenta.

Koliko često vam se događa da vam dogovorene aktivnosti kasne? Da postoji nekoliko projekata koji se natječu za vaše resurse? Da su "probijeni" budžeti? Da vam usred projekta netko ključan ode iz tima? Da na dugim projektima ponestane energije i motivacije za rad? Da vam se članovi tima ne slažu? Da je sve što ste dobili kao zadatak bilo prioritet broj jedan?
Želite li to spriječiti i biti uspješniji u projektnom menadžmentu?

Ciljevi treninga "Osnove projektnog menadžmenta"

Upoznati polaznike s najboljom praksom kad je u pitanju vođenje projekata kako bi mogli svaki projekt uspješno započeti, pratiti i završiti u skladu s očekivanjima i dogovorenim budžetima i resursima.

Kome je radionica namijenjena

Sadržaj treninga

Metode rada

Trenerica: Msc. Ivana Štulić

Ivana Štulić je trenerica poslovnih i soft skills edukacija, coacherica i konzultantica. Po struci inženjerka elektrotehnike, ima preko dvanaest godina iskustva u upravljanju poslovnim procesima i vođenju projekata iz raznih sfera poslovanja (HR, IT, financije, prodaja, marketing itd.), poslovnom konzaltingu te držanju treninga i edukacija iz područja biznisa, soft skillsa i osobnog razvoja. Nakon deset godina rada u velikim internacionalnim kompanijama poput Deloittea, Generali osiguranja i Oman Mobilea, zadnje četiri godine je samostalna poduzetnica. 

Završila je MSc in Applied Positive Psychology u Cambridgeu u Velikoj Britaniji. Certificirani je trener poslovnih edukacija, NLP business & manager coach i certificirani praktičar Appreciative Inquiry metode. Stečeno znanje koristi u poslovnom savjetovanju, održavanju stručnih edukacija i programa kao i u direktnom savjetovanju s polaznicima i klijentima. Naglasak u radu stavlja na kreiranje pozitivnih pomaka, poticanje osobnog rasta i razvoja te pomaganje u postizanju većeg zadovoljstva u radu i životu ljudi.


Cijene kotizacije i uvjeti 

Kotizacija uključuje: 

Kotizacija iznosi 1.390kn+pdv za jednodnevne, a 2.780kn+pdv za dvodnevne programe koji će biti posebno istaknuti. 

Popusti

  1. Za prijave 3 i više polaznika iz iste tvrtke odobrava se popust 10%. 
  2. Za rane prijave (30 kalendarskih dana prije događaja) odobrava se popust 10%.
  3. Poseban popust za studente, nezaposlene ili polaznike koji se prijavljuju kao privatne osobe. 

Božićni popust na edukacije u 12. mjesecu. Tvrtka koja kupi 5 kotizacija iz kalendara dobit će 6. na poklon.


​Popusti se ne zbrajaju.

Mjesto i vrijeme održavanja

Zagreb, Trinom edukacijski centar, Strojarska 24 (karta). Radionice traju od 09:00-16:00h.

Postupak prijave i uplate

Molimo popunite prijavnicu. Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Za brze prijave ili prijave grupa molimo nazovite na broj 01/3873-088. Korisni linkovi

BestPractice.hr Free Resources...   

Foto galerija na društvenim mrežama... 

Potražite trening koji Vam treba u kalendaru otvorenih radionica...