Vodstvo-leadership

Je li direktor ili voditelj tima u Vašoj organizaciji samo menadžer ili "istinski" vođa. Je li lider s karizmom koji ima znanja i vještine vođenja ljudi na putu prema izvrsnosti? Saznajte odgovarajući na slijedeća pitanja?

Ima li menadžer osobine "istinskog" vođe?

Ukoliko ste bili objektivni i na većinu pitanja odgovorili pozitivno vjerojatno imate manadžera sa solidnim znanjima i vještinama vođe. Ukoliko ste na većinu pitanja odgovorili sa "ne" Vaša bi organizacija trebala razmisliti o razvoju kompetencija dotičnog menadžera jer on vjerojatno još uvijek nije "istinski" vođa. Posljedice neučinkovitog vodstva mogu biti: podbačaji u planovima, neostvareni ciljevi, propali projekti, narušeni odnosi u organizaciji i sa klijentima, erozija kadrova itd. Preporuča se djelovati prventivno i spriječiti moguće štetne posljedice. 

Što Best Practice može učiniti za Vas?

Best practice može dati značajan doprinos u razvoju vodstvenih kompetencija. Naša praktična iskustva na odgovornim pozicijama team leadera omogućuju nam prijenos iskustva iz "prve" ruke. Pored praktičnog iskustva raspolažemo i provjerenim i priznatim modelima i "alatima" iz područja vođenja. Best Practice programi za voditelje daju odgovore na praktično pitanje: "Kako voditi zaposlenike u praksi i što je potrebno poduzeti u konkretnim svakodnevnim situacijama?"

Polaznici Best Practice edukacija dobit će uvid u modele i stilove vodstva, metodologije za donošenje vodstvenih odluka, a zahvaljujući simulacijama poslovnih situacija moći će "vježbati"vođenje i donošenje odluka.

Kako napraviti prvi korak u suradnji?

Prvi i iznimno važan korak je zajedničko pažljivo definiranje situacije s kojom se susrećete ili s kojom niste zadovoljni. Nakon dobivanja uvida u situaciju i stanje kompetencija možemo definirati specifične ciljeve edukacije. Nakon toga bit ćemo spremni za odabir tema za edukativni projekt, trening ili coaching. Kontaktirajte  nas kako bi Vas informirali o mogućnostima.

Kako izmjeriti uspjeh edukacija?

Smatramo da korist koju klijent dobiva edukacijom treba biti transparentna stoga je mjerenje utjecaja edukacija i treninga na kvalitetu i rezultat rada polaznika iznimno važan element našeg rada. Na taj način povećavamo sigurnost klijentove investicije i omogućavamo kontrolu učinka našeg edukativnog rada. Mjerenjem se također omogućava sustavno upravljenje kompetencijama i „benchmarking“. Pozivamo Vas da sa nama ugovorite Best Practice partnerstvo za rezultat. Saznajte više...

Trening programi iz područja rukovođenja (leadership):

Vodstvo-Leadership Basic-kako razvijati i voditi tim

Vodstvo-Leadership Advanced-napredni modul 

Vođenje prodajnih timova

Svi trening programi maksimalno se prilagođavaju potrebama polaznika, organizacije i specifičnostima tržišnog segmenta u kojem posluje klijent.