Google Ads s Miroslavom Vargom-napredni program

Zagreb, 11.06. od 9-16h

Premium cijena 1.590kn do 07.06. poslije 1.790kn

Prije nego počnete ulagati svoj novac u kampanje bilo bi dobro izbjeći klasične zamke u koje upadaju gotovo svi samouki Google Ads oglašivači. Mnogi misle da znaju gotovo sve, međutim nakon ove radionice mnogo od njih kažu: "Da sam ovo ranije znao dosta bi uštedio!!!" Ne zaboravite da je sustav maksimalno efikasan samo ako znate ispravno postaviti sve funkcionalnosti i pokrenuti kampanje na pravi način. Greške se plaćaju višestruko većim iznosima nego što je cijena kotizacije.

Što ćete dobiti na Google Ads naprednoj radionici

Što ćete još dobiti 

Kome je edukacija namijenjena

*Ukoliko niste pohađali bazični "Google Ads" trening preporučamo Vam da nas kontaktirate za dogovor na broj 091/3873-088.

Struktura i teme Google Ads (AdWords) napredne edukacije

Metode rada

 Trener 

Miroslav Varga dipl.ing. stroj. 

G. Varga jedan je od nekolicina Google AdWords Certified Trainer u Google Adriatics regiji sa iskustvnom rada na stotinama AdWords kampanja. Certificirani je Google AdWords individual i nositelj je GAIQ certifikata. Apslovirao je dva poslijediplomska studija i radi kao CRM u tvrtki Escape. Računala i internet fascinirali su ga od kada ih je upoznao. Tu fascinaciju pokušava prenijeti polaznicima, ali ne 'geekovski', već vrlo dinamično, zanimljivo i s umjerenom dozom humora. 


Komentar polaznika Google Ads Radionica 

...imam iza sebe u posljednjih 4-5 godina odgledane stotine sati video tečajeva putem sajtova kao što su Lynda.com, CreativeLIVE...mogu reći da je gospodin Varga jedan od najboljih predavača koje sam imao prilike uživo ili virtualno gledati. Osobno njegov stil predavanja me sa tehničke strane jako podsjeća na onaj od Simon Allardicea – on je kristalno jasan te jednostavan, a opet cijelo je predavanje u stanju učiniti zanimljivim te da ne prođe u onom nekom čistom uštogljenom ozračju . Nakon samog predavanja mogu samo zaključiti da sam imao priliku slušati savjete (te u principu obnoviti svoje znanje od prije par godina o AdWordsu) te učiti od čovjeka koji je uistinu profesionalac što je velika čast u današnje vrijeme gdje "stručnjaci" se pojavaljuju na svakom uglu kao gljive poslije kiše. I naravno, ono što mi je se jako svidjelo su stvarni primjeri putem kojih smo mogli vidjeti koliko zapravo male stvari i sitnice su u stanju okrenuti cijelu igru u pozitivnom ili extremno negativnom smislu. Pa eto.. ja se još jednom zahvaljujem na odličnom predavanju. Puno uspjeha u daljnjem radu Vama te generalno Best Practice timu!

Mario Kulaš, Cross-platform designer


Za jedan dan sam naučio više nego za zadnja 2 mjeseca iz knjiga i interneta.

Tomislav Dujmović


Izuzetno korisni savjeti za unapređenje kampanja. Izvrsno!

Zoran Mrduljaš, Draco d.o.o. Split


Radionica je iznimno korisna, dinamična i zanimljiva. Niti u jednom trenutku ne postane dosadno ili zamarajuće! G. Varga je stvarno vrh! Puno hvala! 

Ivana Bokulić Rajić, Outbox agency


Izuzetno korisno i primjenljivo! Impresionira stručnost g. Varge!

Anonimni polaznik


Odlično predavanje i odličan predavač. Sve preporuke svima koji se bave internet marketingom, posebice Google Ads-om.

Katarina Burić, Advertising Specialist at Envy Croatia


Odličan i koncizan pregled alata uz jako korisne savjete, praktične primjere i dobre šale.

Marina Krizman, Chief Travel Officer at Envy Croatia


Uvijek nešto novo! Hvala Vargi na nesebičnom prijenosu znanja!

Anonimni polaznik


Bravo! Vidimo se opet!

Marko Špralja, Marketing & IT @ Proficio d.d.


Odlično i zanimljivo predavanje! Predavač na jednostavan način prenosi svoje znanje. Dobili smo puno novih iskoristivih informacija i savjeta!

Dejana Bagarić, Performance Marketing Specialist at Media Polis


Zanimljivo, informativno, korisno. Na jednostavan način preneseno znanje! Hvala puno!

Ivana Škulić, Proficio d.d. BestPractice.hr Free Resources...   

Foto galerija na društvenim mrežama... 

Potražite trening koji Vam treba u kalendaru otvorenih radionica...

Ostvarite dodatne pogodnosti-Best Practice poslovni klub