Google AdWords s Miroslavom Vargom-napredni

 

O Google Ads radionici

Znate li da se od ukupnog svjetskog proračuna za oglašavanje gotovo 60% ulaže u Google i Facebook. Stoga nema sumnje da je Google AdWords je najsnažniji marketinški on-line alat današnjice. Google AdWords je prodavač koji prodaje u cijelom svijetu 24/7 i govori nekoliko jezika. Uz to, javlja se kupcu sa svojom ponudom točno u onom trenutku kada je potencijalni kupac traži. Google AdWords spaja ponudu i potražnju u točno u onom trenutku kada je kupac spreman za kupnju. 

Pri kreiranju Google AdWords kampanja bilo bi dobro izbjeći greške koje vas mogu skupo koštati jer Google AdWords je efikasan samo ako znadete ispravno postaviti sve funkcionalnosti. Redovnim korištenjem otkrit ćete dobar dio njegovih mogućnosti. Ipak, obzirom na stotine izmjena u AdWords sustavu godišnje teško je uz svakodnevan posao pratiti i implementirati nove funkcionalnosti, koje su potrebne za maksimiziranje učinka. Na ovom naprednom Google AdWords treningu pokazat ćemo kako korištenje posebnih funkcija može otvoriti više mogućnosti i od osrednje napraviti vrhunsku kampanju te pozitivno utjecati na rezultat. 

Ukratko, ovaj seminar je zamišljen kao vatromet novih ideja i savjeta za svakog tko se bavi Google AdWords kampanjama. 

Cilj radionice

Dobra AdWords kampanja može dati puno bolji rezultat od standardne. Kako to postići, naučiti ćete na ovom seminaru, ali svejedno nemojte očekivati da Vaša kampanja bude savršena, jer savršenstvo ne postoji. S druge strane zašto skupo plaćati greške? Ako već trebate učiti na greškama, nemojte da budu Vaše!

Kome je trening namijenjen

Važno: Ukoliko niste pohađali jedan od dva gore navedena programa preporučamo Vam da nas kontaktirate za dogovor na broj 091/3873-088.

Struktura i teme treninga

Bonus

Metode rada

 Trener 

Miroslav Varga dipl.ing. stroj. 

G. Varga jedan je od nekolicina Google AdWords Certified Trainer u Google Adriatics regiji sa iskustvnom rada na stotinama AdWords kampanja. Certificirani je Google AdWords individual i nositelj je GAIQ certifikata. Apslovirao je dva poslijediplomska studija i radi kao CRM u tvrtki Escape. Računala i internet fascinirali su ga od kada ih je upoznao. Tu fascinaciju pokušava prenijeti polaznicima, ali ne 'geekovski', već vrlo dinamično, zanimljivo i s umjerenom dozom humora. 

Komentar polaznika

Sa obzirom da nam se malo žurilo nakon završetka predavanja, neke konkretne opaske po pitanju samog seminara nisam stigao napisati pa ovim putem evo htio bih ostaviti malo konkretniji komentar na samo predavanje. Prvo bih htio naglasiti da sam ja samouk.. već godinama u principu sve što me zanima učim putem eLearning web stranica bilo da su u pitanju stvari vezane za dizajn, umjetnost, development ili pak marketing.. odabrem si temu koja me zanima i praktički upijem ju unutar tjedan dana. Nebitno o kojem području se radilo.

Da skratim priču - ukratko imam iza sebe u posljednjih 4-5 godina odgledane stotine sati video tečajeva putem sajtova kao što su Lynda.com, CreativeLIVE i dr. I na temelju onog nekog svog puta upijanja znanja mogu reći da je gospodin Varga jedan od najboljih predavača koje sam imao prilike uživo ili virtualno gledati. Osobno njegov stil predavanja me sa tehničke strane jako podsjeća na onaj od Simon Allardicea – on je kristalno jasan te jednostavan, a opet cijelo je predavanje u stanju učiniti zanimljivim te da ne prođe u onom nekom čistom uštogljenom ozračju . Nakon samog predavanja mogu samo zaključiti da sam imao priliku slušati savjete (te u principu obnoviti svoje znanje od prije par godina o AdWordsu) te učiti od čovjeka koji je uistinu profesionalac što je velika čast u današnje vrijeme gdje "stručnjaci" se pojavaljuju na svakom uglu kao gljive poslije kiše.

I naravno, ono što mi je se jako svidjelo su stvarni primjeri putem kojih smo mogli vidjeti koliko zapravo male stvari i sitnice su u stanju okrenuti cijelu igru u pozitivnom ili extremno negativnom smislu. Pa eto.. ja se još jednom zahvaljujem na odličnom predavanju .

Puno uspjeha u daljnjem radu Vama te generalno Best Practice timu!

Mario Kulaš, Cross-platform DesignerBestPractice.hr Free Resources...   

Foto galerija na društvenim mrežama... 

Potražite trening koji Vam treba u kalendaru otvorenih radionica...

Ostvarite dodatne pogodnosti-Best Practice poslovni klub