Google AdWords s Miroslavom Vargom-napredni

Što ćete dobiti na Google Ads (AdWords) naprednoj radionici

Što ćete dolaskom na Google Ads (Adwords) radionicu izbjeći

Prije nego počnete ulagati svoj novac u kampanje bilo bi dobro izbjeći klasične zamke i greške koje čine gotovo svi samouki Google Ads oglašivači pa čak i kad imaju zavidno iskustvo u vođenje u kampanja. Sustav je maksimalno efikasan samo ako znate ispravno postaviti sve funkcionalnosti i pokrenuti kampanje na pravi način. Greške se plaćaju višestruko višim iznosima nego što je cijena edukacije.

Što ćete još dobiti na Ovoj Google Ads (Adwords) edukaciji

Kome je edukacija namijenjena

*Ukoliko niste pohađali jedan od dva gore navedena programa preporučamo Vam da nas kontaktirate za dogovor na broj 091/3873-088.

Struktura i teme Google Ads (AdWords) napredne edukacije

Metode rada

 Trener 

Miroslav Varga dipl.ing. stroj. 

G. Varga jedan je od nekolicina Google AdWords Certified Trainer u Google Adriatics regiji sa iskustvnom rada na stotinama AdWords kampanja. Certificirani je Google AdWords individual i nositelj je GAIQ certifikata. Apslovirao je dva poslijediplomska studija i radi kao CRM u tvrtki Escape. Računala i internet fascinirali su ga od kada ih je upoznao. Tu fascinaciju pokušava prenijeti polaznicima, ali ne 'geekovski', već vrlo dinamično, zanimljivo i s umjerenom dozom humora. 


Komentar polaznika Google Adwords Radionica 

...imam iza sebe u posljednjih 4-5 godina odgledane stotine sati video tečajeva putem sajtova kao što su Lynda.com, CreativeLIVE...mogu reći da je gospodin Varga jedan od najboljih predavača koje sam imao prilike uživo ili virtualno gledati. Osobno njegov stil predavanja me sa tehničke strane jako podsjeća na onaj od Simon Allardicea – on je kristalno jasan te jednostavan, a opet cijelo je predavanje u stanju učiniti zanimljivim te da ne prođe u onom nekom čistom uštogljenom ozračju . Nakon samog predavanja mogu samo zaključiti da sam imao priliku slušati savjete (te u principu obnoviti svoje znanje od prije par godina o AdWordsu) te učiti od čovjeka koji je uistinu profesionalac što je velika čast u današnje vrijeme gdje "stručnjaci" se pojavaljuju na svakom uglu kao gljive poslije kiše. I naravno, ono što mi je se jako svidjelo su stvarni primjeri putem kojih smo mogli vidjeti koliko zapravo male stvari i sitnice su u stanju okrenuti cijelu igru u pozitivnom ili extremno negativnom smislu. Pa eto.. ja se još jednom zahvaljujem na odličnom predavanju. Puno uspjeha u daljnjem radu Vama te generalno Best Practice timu!

Mario Kulaš, Cross-platform designer

Za jedan dan sam naučio više nego za zadnja 2 mjeseca iz knjiga i interneta.

Tomislav Dujmović

Izuzetno korisni savjeti za unapređenje kampanja. Izvrsno!

Zoran Mrduljaš, Draco d.o.o. SplitBestPractice.hr Free Resources...   

Foto galerija na društvenim mrežama... 

Potražite trening koji Vam treba u kalendaru otvorenih radionica...

Ostvarite dodatne pogodnosti-Best Practice poslovni klub