Google AdWords s Miroslavom Vargom-osnovni program


12.12 u Zagrebu. Provjerite i ostale edukacije u Kalendaru radionica


Ako imate savršen proizvod ili uslugu to je dobro, ali što vrijedi ako ako potencijalni kupac ne zna za Vas i Vašu ponudu. Vjerojatno nikada neće doći u kontak s Vama, iako bi mu ponuda odgovarala. Da bi premostili taj problem, dobro bi bilo da imate prodavača koji prodaje u cijelom svijetu 24/7 i govori nekoliko jezika. Uz to, da se pojavljuje se svojom ponudom/porukom točno u onom trenutku kada potencijalni gost/kupac traži rješenje svog problema.Teško da takav idealan prodavač postoji, ali umjesto njega na raspolaganju nam je sofisticirani prodajni sustav Google Ads (AdWords). S potencijalnim kupcima komunicira upravo na takav način. Stoga, imate li dobru ponudu, a nemate klasične prodajne resurse pokrenite Google AdWords kampanju.

Bilo bi dobro pri tome izbjeći greške koje vas mogu skupo koštati, jer Google AdWords je efikasan samo ako znadete ispravno postaviti sve funkcionalnosti i pokrenuti kampanje na pravi način. Upravo to ćete naučiti na ovoj radionici. Uz to, saznat ćete što je novoga u Google-ovom AdWords sustavu koji se ažurira stotinama promjena godišnje. Podučit ćemo Vas dobro čuvanim „tajnama" zanata i dati mnoštvo praktičnih savjeta koji su rezultat dugogodišnje prakse našeg trenera, ali i pogrešaka koje su već napravljene. Za praćenje i primjenu vještina naučenih na treningu dovoljno je bazično poznavanje rada na računalu.

Miroslav Varga jedan je od nekolicine Google AdWords Certified Trainers u Google Adriatics regiji sa iskustvnom rada na stotinama AdWords kampanja. Certificirani je Google AdWords individual i nositelj GAIQ certifikata.  Jedan je najnagrađivanijih predavača i stručnjaka iz područja Internet marketinga sa tisućama referenci čiji zabavni stil rada odlično opisuje njegova rečenica:

"As far as I know, I'm the only Google AdWords Certified Trainer and Google Analytics Individual qualified grandfather in the market. Maybe not the brightest, but probably the oldest and the one with most mistakes made so far."

Poruka je jasna "Nemojte učiti Google AdWords na svojim greškama, jer to je uvijek skuplja opcija. Učite na tuđim!"  

Vidimo se na radionici.

Kome je trening namijenjen

Struktura i teme treninga

Bonus

Metode rada

 Trener 

Miroslav Varga dipl.ing. stroj. 

G. Varga jedan je od nekolicine Google AdWords Certified Trainer u Google Adriatics regiji sa iskustvnom rada na stotinama AdWords kampanja. Certificirani je Google AdWords individual i nositelj je GAIQ certifikata. Apslovirao je dva poslijediplomska studija i radi kao CRM u tvrtki Escape. Računala i internet fascinirali su ga od kada ih je upoznao. Tu fascinaciju pokušava prenijeti polaznicima, ali ne 'geekovski', već vrlo dinamično, zanimljivo i s umjerenom dozom humora. 

Komentar polaznika

Sa obzirom da nam se malo žurilo nakon završetka predavanja, neke konkretne opaske po pitanju samog seminara nisam stigao napisati pa ovim putem evo htio bih ostaviti malo konkretniji komentar na samo predavanje. Prvo bih htio naglasiti da sam ja samouk.. već godinama u principu sve što me zanima učim putem eLearning web stranica bilo da su u pitanju stvari vezane za dizajn, umjetnost, development ili pak marketing.. odabrem si temu koja me zanima i praktički upijem ju unutar tjedan dana. Nebitno o kojem području se radilo.

Da skratim priču - ukratko imam iza sebe u posljednjih 4-5 godina odgledane stotine sati video tečajeva putem sajtova kao što su Lynda.com, CreativeLIVE i dr. I na temelju onog nekog svog puta upijanja znanja mogu reći da je gospodin Varga jedan od najboljih predavača koje sam imao prilike uživo ili virtualno gledati. Osobno njegov stil predavanja me sa tehničke strane jako podsjeća na onaj od Simon Allardicea – on je kristalno jasan te jednostavan, a opet cijelo je predavanje u stanju učiniti zanimljivim te da ne prođe u onom nekom čistom uštogljenom ozračju . Nakon samog predavanja mogu samo zaključiti da sam imao priliku slušati savjete (te u principu obnoviti svoje znanje od prije par godina o AdWordsu) te učiti od čovjeka koji je uistinu profesionalac što je velika čast u današnje vrijeme gdje "stručnjaci" se pojavaljuju na svakom uglu kao gljive poslije kiše.

I naravno, ono što mi je se jako svidjelo su stvarni primjeri putem kojih smo mogli vidjeti koliko zapravo male stvari i sitnice su u stanju okrenuti cijelu igru u pozitivnom ili extremno negativnom smislu. Pa eto.. ja se još jednom zahvaljujem na odličnom predavanju .

Puno uspjeha u daljnjem radu Vama te generalno Best Practice timu!

Mario Kulaš, Cross-platform DesignerGoogle AdWords napredni program 

Želite se razvijati u području Google oglašavanja. Za polaznike sa Google Adwords iskustvom ili polaznike koji su pohađali osnovni program pripremili smo i napredni program. Kliknite za detaljan program i prijavnicu...


Korisni linkovi

BestPractice.hr Free Resources...   

Foto galerija na društvenim mrežama... 

Potražite trening koji Vam treba u kalendaru otvorenih radionica...