Google Ads radionice s Miroslavom Vargom-osnovni i napredni program

Iskoristite prednosti ranih prijava po premium cijenama! 

Osnovni program: Zagreb 21.05. od 9-16h

Premium cijena 1.390kn do 20. 05. poslije 1.590kn

Napredni program: Zagreb 11.06. od 9-16

Premium cijena 1.590kn do 20. 05. poslije 1.790kn

Oba programa: Premium cijena 2.780 do 20.05. poslije 3.190kn

Na cijene se obračunava PDV. 


Zašto Vam trebaju Google AdWords (Ads) radionice

Zamislite da imate savršen proizvod za koji postoji interes, ali kupci ne znaju za Vas! Najčešći razlog nestajanja tvrtki s tržišta je nedostatak prodaje! U našem poslovnom okruženju postoji na tisuće takvih slučajeva. A sad zamislite da imate prodavača koji prodaje u cijelom svijetu 24 sata dnevno svaki dan u godini i govori nekoliko jezika. Uz to, kupcu se javlja baš onda kad ga ovaj traži. Teško ga je zamisliti, ali takav prodavač ipak postoji. To je sofisticirani prodajni sustav Google Ads (AdWords). Stoga, imate li dobru ponudu, a želite bolje prodajne rezultate otvorite Google račun i pokrenite Google AdWords (Ads) kampanju.

Što ćete naučiti na Google AdWords (Ads) radionicama

Što trebate izbjegavati

Prije nego počnete ulagati svoj novac u kampanje bilo bi dobro izbjeći klasične zamke i greške koje čine gotovo svi samouki Google Ads oglašivači pa čak i kad imaju zavidno iskustvo u vođenje u kampanja. Sustav je maksimalno efikasan samo ako znate ispravno postaviti sve funkcionalnosti i pokrenuti kampanje na pravi način. Greške se plaćaju višestruko višim iznosima nego što je cijena edukacije.

Što ćete još dobiti

Organizacija Google Ads edukacija

Google Ads edukacija sastoji se od 2 dijela i to od osnovnog i naprednog programa. Programi funkcioniraju samostalno i održavaju se u dva odvojena dana. Možete se prijaviti za bilo koji dan ili za oba dana. Za više informacija o tome koji je program  optimalan za Vašu razinu predznanja molimo javite se konzultantu na broj 091/3873-088. U nastavku možete naći detaljnu strukturu oba programa. 

Google Ads osnovni program, Zagreb 21.05.

Kome je namijenjena ova Google AdWords (Ads) radionica

Za praćenje i primjenu vještina naučenih na treningu dovoljno je bazično poznavanje rada na računalu.

Struktura i teme treninga

Bonus

Google Ads napredni program, Zagreb 11. 06.

Kome je namijenjena ova Google AdWords (Ads) radionica

Struktura i teme treninga

Bonus

Metode rada

 Trener 

Miroslav Varga dipl.ing. stroj. 

G. Varga jedan je od nekolicine Google AdWords Certified Trainer u Google Adriatics regiji sa iskustvom rada na stotinama AdWords kampanja. Certificirani je Google AdWords individual i nositelj je GAIQ certifikata. Apsolvirao je dva poslijediplomska studija i radi kao CRM u tvrtki Escape. Računala i internet fascinirali su ga od kada ih je upoznao. Tu fascinaciju pokušava prenijeti polaznicima, ali ne 'geekovski', već vrlo dinamično, zanimljivo i s umjerenom dozom humora. 


Komentari polaznika

...imam iza sebe u posljednjih 4-5 godina odgledane stotine sati video tečajeva putem sajtova kao što su Lynda.com, CreativeLIVE...mogu reći da je gospodin Varga jedan od najboljih predavača koje sam imao prilike uživo ili virtualno gledati. Osobno njegov stil predavanja me s tehničke strane jako podsjeća na onaj od Simon Allardicea – on je kristalno jasan te jednostavan, a opet cijelo je predavanje u stanju učiniti zanimljivim te da ne prođe u onom nekom čistom uštogljenom ozračju . Nakon samog predavanja mogu samo zaključiti da sam imao priliku slušati savjete (te u principu obnoviti svoje znanje od prije par godina o AdWordsu) te učiti od čovjeka koji je uistinu profesionalac što je velika čast u današnje vrijeme gdje "stručnjaci" se pojavljuju na svakom uglu kao gljive poslije kiše. I naravno, ono što mi je se jako svidjelo su stvarni primjeri putem kojih smo mogli vidjeti koliko zapravo male stvari i sitnice su u stanju okrenuti cijelu igru u pozitivnom ili ekstremno negativnom smislu. Pa eto.. ja se još jednom zahvaljujem na odličnom predavanju. Puno uspjeha u daljnjem radu Vama te generalno Best Practice timu!

Mario Kulaš, MMM Agramservis, Cross-platform designer


Za jedan dan sam naučio više nego u zadnja 2 mjeseca iz knjiga i internet tečajeva.

Tomislav Dujmović, Quantum Zagreb


Izuzetno korisni savjeti za unapređenje kampanja. Izvrsno!

Zoran Mrduljaš, Draco d.o.o. Split


Radionica je iznimno korisna, dinamična i zanimljiva. Niti u jednom trenutku ne postane dosadno ili zamarajuće! G. Varga je stvarno vrh! Puno hvala! 

Ivana Bokulić Rajić, Outbox agency


Izuzetno korisno i primjenljivo! Impresionira stručnost g. Varge!

Anonimni polaznik


Odlično predavanje i odličan predavač. Sve preporuke svima koji se bave internet marketingom, posebice Google Ads-om.

Katarina Burić, Advertising Specialist at Envy Croatia


Odličan i koncizan pregled alata uz jako korisne savjete, praktične primjere i dobre šale.

Marina Krizman, Chief Travel Officer at Envy Croatia


Uvijek nešto novo! Hvala Vargi na nesebičnom prijenosu znanja!

Anonimni polaznik


Bravo! Vidimo se opet!

Marko Špralja, Marketing & IT @ Proficio d.d.


Odlično i zanimljivo predavanje! Predavač na jednostavan način prenosi svoje znanje. Dobili smo puno novih iskoristivih informacija i savjeta!

Dejana Bagarić, Performance Marketing Specialist at Media Polis


Zanimljivo, informativno, korisno. Na jednostavan način preneseno znanje! Hvala puno!

Ivana Škulić, Proficio d.d.