Google Ads edukacije s Miroslavom Vargom


Zašto Vam trebaju Google AdWords (Ads) radionice

Zamislite da imate savršen proizvod za koji postoji interes, ali kupci ne znaju za Vas! U našem poslovnom okruženju postoji na tisuće takvih slučajeva. Najčešći razlog nestajanja tvrtki s tržišta je nedostatak prodaje!

A sad zamislite da imate prodavača koji prodaje u cijelom svijetu 24 sata dnevno svaki dan u godini i govori nekoliko jezika. Uz to, kupcu se javlja baš onda kad ga ovaj traži. Teško ga je zamisliti, ali takav prodavač ipak postoji. To je sofisticirani prodajni sustav Google Ads (AdWords). Stoga, imate li dobru ponudu, a želite bolje prodajne rezultate otvorite Google račun i pokrenite Google AdWords (Ads) kampanju.

Što ćete naučiti na Google AdWords (Ads) radionicama

Što trebate izbjegavati

Prije nego počnete ulagati svoj novac u kampanje bilo bi dobro izbjeći klasične zamke i greške koje čine gotovo svi samouki Google Ads oglašivači pa čak i kad imaju zavidno iskustvo u vođenje u kampanja. Sustav je maksimalno efikasan samo ako znate ispravno postaviti sve funkcionalnosti i pokrenuti kampanje na pravi način. Greške se plaćaju višestruko višim iznosima nego što je cijena edukacije.

Što ćete još dobiti

Organizacija Google Ads edukacija

Google Ads edukacija sastoji se od 2 dijela i to od osnovnog i naprednog programa. Programi funkcioniraju samostalno i održavaju se u dva odvojena dana. Možete se prijaviti za bilo koji dan ili za oba dana. Za više informacija o tome koji je program  optimalan za Vašu razinu predznanja molimo javite se konzultantu na broj 091/3873-088. U nastavku možete naći detaljnu strukturu oba programa. 

Google Ads osnovni program 20.02. i 21.05.

Kome je namjenjena ova Google AdWords (Ads) radionica

Za praćenje i primjenu vještina naučenih na treningu dovoljno je bazično poznavanje rada na računalu.

Struktura i teme treninga

Bonus

Google Ads napredni program 05.03. i 11.06.

Kome je namjenjena ova Google AdWords (Ads) radionica

Struktura i teme treninga

Bonus

Metode rada

 Trener 

Miroslav Varga dipl.ing. stroj. 

G. Varga jedan je od nekolicine Google AdWords Certified Trainer u Google Adriatics regiji sa iskustvnom rada na stotinama AdWords kampanja. Certificirani je Google AdWords individual i nositelj je GAIQ certifikata. Apslovirao je dva poslijediplomska studija i radi kao CRM u tvrtki Escape. Računala i internet fascinirali su ga od kada ih je upoznao. Tu fascinaciju pokušava prenijeti polaznicima, ali ne 'geekovski', već vrlo dinamično, zanimljivo i s umjerenom dozom humora. 

Komentari polaznika

...imam iza sebe u posljednjih 4-5 godina odgledane stotine sati video tečajeva putem sajtova kao što su Lynda.com, CreativeLIVE...mogu reći da je gospodin Varga jedan od najboljih predavača koje sam imao prilike uživo ili virtualno gledati. Osobno njegov stil predavanja me sa tehničke strane jako podsjeća na onaj od Simon Allardicea – on je kristalno jasan te jednostavan, a opet cijelo je predavanje u stanju učiniti zanimljivim te da ne prođe u onom nekom čistom uštogljenom ozračju . Nakon samog predavanja mogu samo zaključiti da sam imao priliku slušati savjete (te u principu obnoviti svoje znanje od prije par godina o AdWordsu) te učiti od čovjeka koji je uistinu profesionalac što je velika čast u današnje vrijeme gdje "stručnjaci" se pojavaljuju na svakom uglu kao gljive poslije kiše. I naravno, ono što mi je se jako svidjelo su stvarni primjeri putem kojih smo mogli vidjeti koliko zapravo male stvari i sitnice su u stanju okrenuti cijelu igru u pozitivnom ili extremno negativnom smislu. Pa eto.. ja se još jednom zahvaljujem na odličnom predavanju. Puno uspjeha u daljnjem radu Vama te generalno Best Practice timu!

Mario Kulaš, Cross-platform designer

Za jedan dan sam naučio više nego za zadnja 2 mjeseca iz knjiga i interneta.

Tomislav Dujmović, 

Izuzetno korisni savjeti za unapređenje kampanja. Izvrsno!

Zoran Mrduljaš, Draco d.o.o. SplitKorisni linkovi

BestPractice.hr Free Resources...   

Foto galerija na društvenim mrežama... 

Potražite trening koji Vam treba u kalendaru otvorenih radionica...