Facebook page: maksimizirajte organski doseg

 

Na radionici ćete naučiti postaviti temelje svoje Facebook prodajne platforme kako bi maksimizirali svoj organski doseg i dobili maksimalnu korist bez plaćanja.  Ovo je 1. i nužni korak za svakog tko želi marketirati i prodavati preko Facebook-a. Nakon ovog koraka Vaša će stranica biti optimizirana, a eventualne buduće plaćene kampanje povoljnije i učinkovitije.

Što ćete naučiti?

Ako ste slični prosječnom vlasniku FB stranice Vaše iskustvo s Facebook-om može biti slično ovom. Otvorili ste stranicu kako bi prodavali više, ali nije se dogodili ništa bitno. Zatražili ste od poznatih da Vam daju "like", a nakon toga  broj page like-ova gotovo da se i nije mijenjao. Na stranici nema previše interakcija ni događanja, osim što tu i tamo objavite neku vijest ili akciju. Ustvari, niti nemate neku "genijalnu" ideju o tome kako napraviti interakciju s kupcima i što bi ustvari trebalo objavljivati. Možda i bili na nekim  predavanjima ili čitali malo o Facebook marketingu, ali i dalje Vam nedostaje vještina da bi okrenuli trend. S druge strane ne želite ovaj posao dati agenciji jer nitko ne poznaje Vaše poslovanje tako dobro, niti će se potpuno posveti tom poslu kao Vi. Također, želite brzi pomak u rezultatima, a nemate vremena za stihijsko istraživanje blogova kako bi shvatili algoritam kompleksnog Facebook-a. 

Na ovoj radionici naučit ćete postaviti solidne temelje svoje Facebook prodajne platforme kako bi maksimizirali svoj organski doseg i bez plaćanja Facebook kampanja dobili mogući maksimum. Vrijeme je da u punom kapacitetu počnete koristiti sve besplatne mogućnosti najpoznatije društvene mreže. 

Kome je Facebook radionica namijenjena?

Teme radionice

Metode rada


Imate pitanja? Nazovite nas na 01/3873 088 ili nas kontaktirajte mailom info@bestpractice.hr

Ostale programe potražite u Kalendaru otvorenih radionica...