Facebook za male i srednje poduzetnike

O treningu 

Ako ste u segmentu malog i srednjeg poduzetništva, a razmišljate o novim kanalima promocije i prodaje ovaj poslovni trening bi Vas mogao zanimati. Organizirali smo sva znanja važna za Facebook marketing malog i srednjeg poduzeća i kreirali praktičan "just do it" trening. 

Pravilnim korištenjem društvenih mreža mogu se postići izvrsni prodajni rezultati i izgraditi zajednica vjernih potrošača. Gledajući brojku od 2.000.000 korisnika Facebooka u Hrvatskoj ili preko 1.500.000.000 u svijetu, možemo vidjeti ogroman potencijal u smislu dosega do novih kupaca. Čak i tradicionalno konzervativne industrijske grane i organizacije odbacuju tabue i prilagođavaju svoje komunikacijske strategije ogromnom kupovnom potencijalu generacije "Y" koja proces kupnje započinje prikupljanjem informacija na društvenim mrežama. Stoga je pravo pitanje za Vas: "Jeste li već tamo?" ili ako jeste "Kakav dojam ostavljate?" i "Koliku prodaju od tamo generirate?".

Na ovom trenigu načit ćete puno o tome kako unaprijediti dojam korisnika o Vašoj organizaciji i proizvodima, kakve sadržaje trebate napisati, kakve fotografije imaju najbolji učinak, kako napraviti dobru dinamiku stranice, kako upravljati komunikacijom i tajmingom objava te kako uskladiti sve elemente. Ovaj trening će pokazati nabolju praksu korištenja kroz praktične primjere i ukazati na najčešće greške koje kompanije rade, te rasvijetliti neke od najvećih zabluda. 

Cilj treninga

Naučiti polaznike kako ispravno koristiti Facebook s ciljem:

Kome je trening namijenjen?

Teme treninga:

Metode rada

Trener: Ilija Brajković BestPractice.hr Free Resources...   

Foto galerija na društvenim mrežama... 

Potražite trening koji Vam treba u kalendaru otvorenih radionica...

Ostvarite dodatne pogodnosti-Best Practice poslovni klub