Facebook marketing kako ga rade agencije

O treningu 

Imate Facebook stranicu, ali ona vam ne donosi željene financijske rezultate. Razmišljate o oglašavanju, ali niste sigurni kako treba postaviti oglase? Možda ste neke i pokrenuli, ali sa skromnim rezultatima pa se pitate u čemu ste pogriješili i kako ih napravili na pravi način?

Vaša realnost je da:

Znamo da je prosječnom FB marketinškom početniku stotinu upitnika nad glavom o različitim opcijama Facebook oglašavanja? Mi Vam nudimo mogućnost da ih većinu riješite na našoj radionici za samo jedan dan. U samo jednom danu, otkrit ćemo vam tajne uspješne prakse koje koriste agencije i digitalni stručnjaci, a koje možete i vi koristiti u vašim kampanjama kako biste brže i ekonomičnije došli do kvalitetnog rezultata.

Vrijeme je da u punom kapacitetu počnete iskorištavati potencijal najpoznatije i za oglašavanje najpovoljnije društvene mreže.

Cilj treninga

Naučiti polaznike kako iskoristiti potencijal Facebooka da bi:

Kome je trening namijenjen?

Teme treninga:

Metode rada


Trenerica

 Tanja Džido, mag. nov. et. rel. publ.

Tanja posjeduje više od deset godina iskustva u različitim segmentima komunikacija: od  radijske voditeljice do novinarke u dnevnom tisku, voditeljice komunikacija u edukacijskim ustanovama i PR agencijama do voditelja klijenata i kreativnih kampanja u digitalnim agencijama. Posljednje tri godine radila je na digitalnim kampanjama vodećih svjetskih, ali i lokalnih brendova poput American Expressa, Samsunga, Adidasa, Audija, Staropramena, Southern Comforta, Johnnie Walkera, Pedigree-a, INA-e, Karlovačkog piva i mnogih drugih.

Završila je diplomski studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti, uz dodatna usmjerenja Odnosi s javnošću i Politička komunikacija kao jedna od najboljih studentica na svojoj godini. Uz mnogobrojne konferencije i radionice, završila je i dodatne edukacije iz područja marketinga, event i brand managementa te iz područja društvenih mreža i digitalnog marketinga. 2017. godine pobijedila je na natjecanju Young Talent Case Study te osvojila e-Leadership MBA stipendiju.BestPractice.hr Free Resources...   

Foto galerija na društvenim mrežama... 

Potražite trening koji Vam treba u kalendaru otvorenih radionica...

Ostvarite dodatne pogodnosti-Best Practice poslovni klub