Future is here: Dinamički Facebook Marketing

 

Ovaj napredni trening je spoj višegodišnjeg iskustva korištenja suvremenih marketinških alata i rada na mnogim marketinškim kampanjama. Ovo nije seminar ni predavanje. Ovo je "hands on" trening koji Vam nudi operativni know-how za rad u marketingu i prodaji na višoj razini od uobičajene. Polaznici će dobiti na trajno korištenje:

Dinamički Facebook Marketing Online program kojeg čine:

Svima koji rade marketingu i svima koji su zainteresirani za osvajanje novih kupaca" sugeriramo da pročitaju ovaj tekst do kraja.

Iako skoro svi koriste Facebook, a neki ga provjeravaju i do preko 150 puta dnevno, prodaja nije ni laka niti jednostavna kao što se čini. Prosječna pozornost korisnika na Facebook-u je oko 3 sekunde, što znači da Vaša ponuda mora biti prilagođena za tržišni segment, a poruka personalizirana kako bi se svaki pojedinac prepoznao.

Kako to postići? Nikada u povjesti nismo mogli dobiti toliko korisnih informacija o potrebama, željama i ponašanju naših potencijalnih kupaca kao danas preko Facebook-a. Koristeći takve podatke i uz pomoć dinamičkog targetiranja struktuiramo i dostavljamo prodajne poruke do pažljivo odabranih potencijalnih kupaca u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Kome je trening namijenjen

 


Struktura treninga

1. DAN (20.02.)

2. DAN (21.02.)


Metode rada


Zbog posebno prilagođenog modela rada možemo primiti samo 12 polaznika.


Trener: Ivica Penić dipl. oec.

Ivica Penić je ekspert za Facebook marketing, poduzetnik, autor, mentor i trener poslovnih vještina. Suosnivač je Grow Up Akademije koja ima za cilj osnaživanje budućih poduzetnika kroz nekoliko edukativnih programa.

S privatnim poduzetništvom se prvi puta susreo sa 13 godina u obiteljskoj firmi, a svoju je osnovao u 21. godini. Završio je FTVT Dubrovnik i EFZG u Zagrebu. Trenutno živi u Skopju gdje je uz rad na svojim projektima posljednje 2 godine vodio Startup program za Makedonsko-Američki Accelerator.

Od 2010-te radi kao poslovni savjetnik, startup mentor i motivacijski govornik u SEE regiji. Piše stručne stranke za renomirane poslovne časopise i portale i uređuje svoj blog. Autor je 2 knjige i nekoliko edukacijskih programa iz oblasti prodaje i marketinga. 

Putem marketing kanala i društvenih mreža Ivica svakodnevno komunicira prema desecima tisuća fan-ova u regiji. Stečeno znanje i vještine svakodnevno koristi radeći sa privatnim klijentima i kompanijama. Ivica smatra da je Facebook idealan kanal za promociju ako ste privatni poduzetnik, a njegova misija je da pokaže mogućnosti i rezultate što većem broju zainteresiranih osoba i organizacija.BestPractice.hr Free Resources...   

Foto galerija na društvenim mrežama... 

Potražite trening koji Vam treba u kalendaru otvorenih radionica...

Ostvarite dodatne pogodnosti-Best Practice poslovni klub